sâmbătă, 3 noiembrie 2018

Dupa

      Va salut n-am mai scris cam demult pe acest blog. Ce au trecut anii!  Traiasca sala de sport daca ea nu era poate scoala nu mai era de loc. Sa speram insa ca lucrarile de reconstructie vor incepe in curand. De asemenea au disparut niste adrese in fine de pe o postare.
        Asa cum am spus a inceput operatiunea Caissamultiservicervotron. Ea era conceputa de acu 3 ani dar acum e publica aici in acest articol. Ce nu suntem invatati la scoala familie facultate. Daca voi gasiti solutii mai bune k, sa le spuneti. Oricand mai avem ceva de invatat.
      Antreprenor, angajat. stabilire prioritati, expert,antreprenor. Drepturile consumatorilor, vindecarea cancerului studiu stiintific (suntem asa de destepti) incat peste cativa ani in Romania unu din trei va avea cancer.Conexiuni intre scoli aparent separate. Aici v-am dat doar cateva elemente.
       
           Haideti sa va spun ceva. 1940 Germania intra in Franta ca in brinza. Totul parea pierdut. Un om, cativa oameni au refuzat sa inceteze lupta. De Gaulle era la Londra. S-a rugat sa vorbeasca la radio despre continuarea luptelor. Probabil a crezut ca foarte multi o sa l asculte. Dupa razboi s-a aflat insa ca doar vreo 200-300 au ascultat emisiunea la radio, multi speriati deoarece putea fi arestati daca erau prinsi. Atunci practic nu a avut nici un impact in ciuda asteptarilor. Apelul a mai fost reluat. Apoi nu mai retin exact cine a obtinut aprobare la Londra sa formeze fortele aeriene franceze libere. Cand sa iasa pe usa dupa ce i se semnase aprobarea de catre britanici a fost intors d le ati uitat arhiva unitatii dvs. Arhiva era o coala A4 adica aprobarea. Au mai trecut 4 ani. Franta era eliberata. Pe 1 ianuarie 1945 in cateva minute nemtii au distrus aproape 800 de avioane aliate. Si totusi Germania nu mai avea forta si mai era putin pana la sfarsitul razboiului. Cenzura militara a falsificat datele, pilotii se amuzau de asta stiau realitatea si dupa 3 luni. Ce diferenta intre 1940 1944! Acum pe net au citit milioane de oameni apelul lui de Gaulle. S-au facut analize ale textului interpretari etc. V am spus de apel, cititi l eventual daca sunteti suparat mai cititi l o data. Daca am un moment mai prost recitesc apelul. Vremurile s-au schimbat acum Franta si Germania sunt tari prietene, incercati sa l adaptati conform gandirii, personalitatii si intereselor voastre. Londra De Gaulle iunie 1940 e mai actual ca oricand!

John Maxwell, Sorin Popa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu